Siirry sisältöön

Potilas- ja asiakasturvallisuus 2020 -tapahtuman posteriesittäjille

Kaikki posterit esitellään posterialueella ja jokainen posterin tekijä pääsee itse esittelemään posteria tapahtuman taukojen aikana. Posteriseinäkkeelle tulevan julisteen max. koko on 160 x 95 cm, ja se kiinnitetään posterinesittäjän toimesta nimetylle paikalle ja poistetaan tapahtuman päätyttyä. Paras yleisön valitsema posterityöryhmä palkitaan!

Posterissa esitellään tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheet ja tulokset visuaalisesti. Posteri voi sisältää tekstiä, kuvia, kuvioita tai muita visuaalisia elementtejä, joilla saadaan katsojan mielenkiinto herätettyä ja kiinnostumaan posterin sisällöstä.

Tiivistelmät (PDF-muodossa) ja posteri (esim. jpg-kuva) toimitetaan viimeistään 30.9.2020 osoitteeseen: koulutukset@fioca.fi

Posteritiivistelmän rakenteeseen kuuluu otsikko, tekijöiden nimet sekä tiiviit vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä ja miten. Asia tulee olla esitettynä mahdollisimman tiivistetysti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Posteri voi olla esitetty jo toisessa tapahtumassa. Halutessasi voit tulostaa tiivistelmiä jaettavaksi kiinnostuneille paikan päällä. Ilmoittautuneille posteriesittäjille lähetetään vielä tarkempi ohjeistus.

Posteripaikan hinta on 285 € + alv 24 % / hlö. Lippu oikeuttaa osallistumisen tapahtumaan ja luennoille. Ilmoittautuminen posteriesittäjäksi 30.9.2020 mennessä.

Ilmoittaudu posteriesittäjäksi