Siirry sisältöön

Miksi webinaari on hyvä tapa kouluttautua?

Webinaarien puolesta puhujia on monia, mutta ennen kuin pureudumme webinaarien hyötyihin ja siihen, miksi webinaari kannattaa valita etenkin tänä poikkeuksellisena syksynä, kerromme mikä webinaari on.

Webinaari on verkon kautta toteutettava online-koulutus, johon esiintyjät ja yleisö osallistuvat omilta päätelaitteeltaan (tietokone, älypuhelin, tabletti) maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi siis osallistua niin omalta kotisohvalta tai vaikka työpaikan liinavaatehuoneelta! Online-koulutus on sisällöllisesti vähintäänkin yhtä laadukas kuin lähikoulutus, ainoastaan paikasta riippumaton.

Eikö nimenomaan meidän terveydenhuoltoalan ammattilaisten tulisi pystyä kehittämään itseään myös tänä hektisenä aikana?

Siksi järjestämme kaikki syksyn tilaisuudet online-koulutuksina eli webinaareina. Näin haluamme omalta osaltamme varmistaa, että sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen pystyt vahvistamaan omaa osaamistasi myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Miksi webinaari on hyvä tapa kouluttautua?

Tiesitkö, että online-koulutuksella on paljon erilaisia hyötyjä, jopa suhteessa lähikoulutuksiin?

  • Webinaari on turvallinen tapa kouluttautua, sillä näin vältetään isot ihmisjoukot samassa koulutustilassa.
  • Webinaari säästää aikaa ja rahaa, kun matkustaminen ja siitä koituvat kulut jäävät pois. Osallistua voit mistä päin vain Suomea, sillä webinaariin liitytään omalta päätelaitteelta.
  • Saat samaan hintaan webinaaritallenteen, joten pystyt kirjoittamaan muistiinpanoja webinaarin aikana rauhassa (lue: ilman hoppua). Webinaaritallenne takaa aineistoon palaamisen, joten sinulla on mahdollisuus kerrata koulutuspäivien antia myös jälkikäteen.
  • Webinaarissa on laadukas sisältö ja parhaat asiantuntijat, jotka ovat tottuneita luennoimaan webinaareissa.
  • Myös webinaari mahdollistaa puhujan ja yleisön välisen vuorovaikutuksen. Webinaarin chatin kautta pääset verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa ja tuomaan omat näkemykset aiheista helposti esille.
  • Webinaari on laadukas reaaliaikainen, virtuaalinen koulutustilaisuus, joka antaa kaikki samat hyödyt oppimiseen kuin lähikoulutustapahtuma.

Mikäli online-koulutuksen eli tutummin webinaarin hyödyt jäivät epäselviksi, lisätään listaan vielä mahdollisuus saada ryhmäalennusta. Jos organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, voit pyytää tarjouksen tästä osoitteesta: info@fioca.fi

Löydät täältä vastaukset vielä usein kysyttyihin kysymyksiin.


Hyviä webinaarihetkiä kanssamme!
KIRJOITTANUT:

Ida Luukkanen

Koulutus- ja markkinointiassistentti
Fioca Oy
Palaa takaisin artikkelilistaukseen