Siirry sisältöön

Näyttöön perustuvan terveydenhuollon kehittämisohjelma

Tulosta

Valmennuksen sisältö tukee näyttöön perustuvan toiminnan kehitystarpeita ja se kattaa koko näyttöön perustuvan toiminnan prosessin. Opintojaksojen sisällöissä yhdistyy tutkimusnäyttö, hyvien käytäntöjen jakaminen sekä tuote- ja palvelukehitysosaamisen edistäminen.

Kesto:1–1,5 vuotta, haku on jatkuva. Tiedustele alkavia ryhmiä täyttämällä hakulomake (ks. alla)!
Hinta:

Oppisopimuskoulutus on maksuton (lue lisää kohdassa Koulutuksen tarkempi kuvaus)

Kenelle?

Valmennus on suunnattu erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja yksityisen sektorin eri tehtävissä toimiville terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää organisaationsa hoitotyötä, palveluita ja toimintaa.

Koulutuksen hyödyt

  • Saat konkreettisia työkaluja hoitotyön ja terveydenhuollon näyttöön perustuvaan toiminta- ja palvelukäytäntöjen kehittämiseen.
  • Kasvatat ymmärrystäsi näyttöön perustuvasta toiminnasta.
  • Opit toteuttamaan kehitysprojektin ideasta uuden toimintamallin käyttöönottoon.
  • Pääset edistämään verkostoyhteistyötä ja moniammatillista toimintaa.

Koulutuksen tarkempi kuvaus

Kokonaisuudessaan koulutuksen kesto on 1–1,5 vuotta. Valmennus sisältää 8 valmennuspäivää koko ryhmälle ja pienryhmille 3 työpajatilaisuutta. Itsenäisen opiskelun aikana laaditaan opiskelijan oman organisaation tiimityön tai esimiestyön kehittämiseen suunnattu hanke. Lähipäivät järjestetään yleensä kahtena peräkkäisenä arkipäivänä, klo 9.00–16.00 Helsingissä tai alueellisesti. Alueellisia toteutuksia Helsingin lisäksi on tällä hetkellä Länsi-Uusimaalla, Pirkanmaalla ja Pohjois-Suomessa.

Loistava opetus, selkeys, tiedon sitominen käytäntöön.

ASIAKASPALAUTE

Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujille maksutonta. Valmennuksen aikana suoritetaan ammatillisena tutkintona arvostettu tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Oppisopimus tarkoittaa opintoja, joissa sopimus koulutuksesta solmitaan opiskelijan, työnantajan ja oppisopimustoimiston välille. Oppisopimuksen edellytyksenä on, että koulutukseen hakeutuvalla on voimassa oleva työsopimus opintojen ajan ja töitä on vähintään 25 h/viikko. Oppisopimuskoulutukseen liittyvä valmistava koulutus ja tutkintotilaisuudet ovat maksuttomia opiskelijalle ja työnantajalle. Paikallinen oppisopimuskoulutuksen järjestäjä saa koulutuksen järjestämiseen valtion rahoitusta.

Oppisopimuksessa työnantaja sitoutuu kouluttamaan opiskelijaa, ja työpaikalta nimetään työpaikkaohjaaja opintojen ajaksi. Työpaikkaohjaaja tukee opinnoissa ja tekee oppisopimustoimistolle työssäoppimisen arviointeja. Opinnoissa kaikki sidotaan tiiviisti oman työn kehittämiseen. Kukin valmennusohjelmaan osallistuva suunnittelee ja toteuttaa opintojen aikana omaan työhönsä liittyvän tuote-/palvelunkehitystyön. Suunnittelemalla ja toteuttamalla tuote-/palvelunkehitystyön, osoitetaan samalla tutkinnoissa vaadittava osaaminen.

Ensimmäisen kerran palvelumuotoilu avautui enemmän, vaikka olen aiemmin kuullut siitä koulutuksissa.

ASIAKASPALAUTE

Verutumissa koordinoidaan ja autetaan kaikissa oppisopimusasioihin liittyvissä asioissa ja ollaan opiskelijan ja työpaikkaohjaajan tukena koko koulutuksen ajan.

Hae koulutukseen tästä (siirryt Verutumin sivuille)

Haku on jatkuva, mikä tarkoittaa sitä, että voit hakea koulutukseen vaikka tänään! Hakeminen ei sido sinua mihinkään, vaan sinuun otetaan ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä ja kerrotaan, milloin seuraava ryhmä aloittaa. Ryhmiä muodostuu pitkin vuotta ja ryhmät perustetaan, kun osallistujia on tarpeeksi. Hae koulutukseen, niin katsotaan sinulle sopiva aloitusryhmä!

Kysy koulutuksesta:

Jouni Vilkko

Toimitusjohtaja
Verutum Oy

Yhteistyökumppanit

Tulosta

Sinua voisi kiinnostaa myös