Siirry sisältöön

Fioca – kymmenen vuotta sairaanhoitajien täydennyskouluttajana

Vuonna 2020 juhlimme kymmenvuotissynttäreitämme. Juhlapäivämme osuu merkittävään hetkeen: WHO on julistanut vuoden 2020 sairaanhoitajien ja kätilöiden vuodeksi, Sairaanhoitajaliitto ja Sairaanhoitaja-lehti täyttävät 95 vuotta ja sairaanhoitajien pohjoismainen yhteistyö 100 vuotta. Näiden lisäksi juhlitaan Florence Nightingalen 200-vuotissyntymäpäivää. Vuoteen on ripustettu useita erilaisia merkityksiä. Niistä tärkeimpänä on hoitotyön arvostus, kunnian osoitus sairaanhoitajille ja kätilöille.

Meillä fiocalaisilla on hieno perustehtävä: saamme olla mukana kehittämässä Sinun osaamistasi.

Me Fiocassa iloitsemme siitä, että meidät jo tunnetaan: olemme vakiinnuttaneet paikkamme sairaanhoitajien täydennyskoulutuksen ytimessä. Samaan aikaan olemme matkalla kohti uutta. Uuden oppiminen on aina innostava, päättymätön matka, jota voi kulkea esimerkiksi näitä polkuja pitkin:

  • Sisätaudit 2020 on uusi ja mielenkiintoinen tapahtuma täynnä huikeiden ammattilaisten puheenvuoroja sekä merkittäviä verkostoitumisia kollegoiden kanssa.
  • Fiocan verkkokurssit tarjoavat toisenlaisen polun oppia, ajasta ja paikasta riippumattoman tavan kouluttautua. Mikä verkkokurssin aihe kiinnostaa sinua?

Sairaanhoitajapäivät 2020 on yhteen kokoava voima. Tapahtuma, jossa ammattilainen kohtaa ammattilaisen, kollega kollegan. Päivien ainutlaatuinen tunnelma huokuu iloa, innostusta ja oivalluksia. Jos etsit uusia suuntaviivoja oman osaamisesi tueksi, kannattaa tulla Sairaanhoitajapäiville. Teemoina päivillä työhyvinvointi ja jaksaminen, mielenterveys- ja päihdehoitotyö, päivystys ja akuutti, johtaminen, tulevaisuuden hoitotyö, lääke- ja kivunhoito. Toivomme, että juuri sinulla on mahdollisuus tulla mukaan!

Nyt jos koskaan tarvitset uudenlaista osaamista. Tutkitun tiedon käyttö osana hoitotyötä on vakiintunutta, mutta tieto päivittyy ennennäkemättömän nopeasti. Tämä asettaa merkittävän haasteen osaamisen kehittämiselle. Hoitotyön johtaminen toimii parhaimmillaan positiivisena kokoavana voimana ja suunnan näyttäjänä, kun tarvitsemme moniammatillista yhteensovittamista ja parasta taitoa vaativissa hoitotyön tilanteissa. Muutoksessa sairaanhoitajan eettinen osaaminen on asiakas- ja potilastyön vankkumaton perusta.

Meistä tuntuu hyvältä, että saamme tehdä työtä, jolla on merkitystä. Kiitos Sinulle sairaanhoitaja!

Palaa takaisin artikkelilistaukseen